Most diplomázok le a molekuláris bionika mérnöki bsc szakán, de nem érdekel ez a szakma. Műszaki menedzser msc vagy vezetés és szervezés msc lenne jobb?
Mivel későn jöttem rá, hogy semmi motivációm folytatni ezen a szakon, mert programozni nem tudok olyan jól, illetve nem voltam jó ebbe a szakban, így választottam 2 szakot, ami a címen is szerepel. Ezekben szeretnék csak elhelyezkedni, és lehet hátrányból indulok egy Bsc-s hallgatóval szemben, de bármit megtennék azért, hogy azon a területen dolgozhassak. 5 nyelven beszélek (magyar, román, angol, francia és olasz), tehát ez előny is lehetne.
Tehát azoknak szól a kérdés elsősorban, akik hasonló cipőben jártak mint én: Melyik szakot választottatok és milyen kilátásaitok lett?
Vezetés és szervezés MSc-re nem lehet molekuláris bionika BSc-ről menni, mert nincs meg a belépéshez szükséges minimális teljesített kredited a megfelelő tárgyakból. Nézd meg ezt az oldalt:
Így hát a kettő közül a műszaki menedzser mesterképzés marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!