E-felvin mikor fogadják el a módosításom/kizárásom?
Nagyon szerettem volna tanár lenni és meg is jelöltem két helyet, de mióta a státusztörvény kilátásba került, rájöttem, hogy mégse vagyok ennyire elkötelezett. És nem tudok már abban sem bízni, hogy 5 év múlva, mire végzek jobb lesz a helyzet.
Kizártam a két felvételi helyemet, hogy majd pótfelvételin új szakot tudjak megjelölni, azonban már 2 hete, hogy nincs elfogadva a kérvényem. Mennyi időt kell várni rá?
Nem is lesz jobb, mire végeznél. Én most végeztem tanári szakon. Imádtam az első 3 évet. Júliusban kapom meg a diplomám, de amin keresztülmentem az elmúlt két évben, senkinek nem kívánom. Egy percet se fogok közoktatásban tanítani.
Szerintem írhatnál emailt is, vagy nem tudom van-e telefonszám megadva az oldalon, de szerintem mindenképp kérdezz rá. Aztán sok sikert majd a pótfelvételihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!