Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudom minden iskolanal mas es...

Tudom minden iskolanal mas es mas, de mennyi az eselye hogy visszavennenek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a kozepiskolat, de csak a 9 osztaly van meg, mivel szakmai gyakorlat hianyaban kirugtak 10-osztalyban.

Eszmeletlen ostoba voltam hogy nem probalkoztam jobban a keresessel..

Illetve 19eves vagyok

2023. ápr. 28. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Mivel elmúltál 18 éves, ezért csak esti vagy levelező képzésben tanulhatsz középiskolában.

Ha szakmát akarsz tanulni, azt megteheted nappali rendszerű képzésben is.

2023. ápr. 28. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
0%
2023. ápr. 28. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#1 válasza pontatlan. A 21. életév betöltéséig lehet nappali tagozaton is középiskolába járni. Úgyhogy te még folytathatod nappalin, elvileg visszavehetnek. Utána azonban át kell menned esti vagy levelező tagozatra. Úgyhogy vagy eleve estire vagy levelezőre menj, vagy olyan iskolába menj nappalira, ahol van esti vagy levelező tagozat, hogy ne kelljen iskolát váltanod emiatt
2023. ápr. 29. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!