Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan rakjam le az emelt...

Hogyan rakjam le az emelt kémiát és bioszt?

Figyelt kérdés

Tehát technikumba járok középiskolás vagyok.

Középsuli után szeretnék letteni egy emelt kémia és biosz érettségit. Csak nem tudom hogyan. Mennyi lehetőségem lesz napaliban lerakni? Egyáltalán mi ennek a lépései?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. ápr. 26. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Brutál nehéz a kémia :/ én belenéztem,és mondtam,hogy oké... nekem ez így nem oké... Biosz még azt mondom megoldható
2023. ápr. 26. 08:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan gimi kellene, ahol erős emelt bikémen vagy, jó tanárokkal.

Milyen technikumba jársz?

Van kémia fakt?

2023. ápr. 26. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

1. Kérdezd meg a gyakorink

2. ???

3. vegyél egy nagy lapot amire ráírhatod a sok ötöst, amit kapsz.

2023. ápr. 26. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem teljesen értem, hogy mit értesz az alatt, hogy "Mennyi lehetőségem lesz napaliban lerakni?" Ha elvégezted a középiskolát és megszerezted az érettségi bizonyítványt, utána már csak fizetős helyeken tudsz tanulni és az érettségiért is fizetned kell majd. Most még megpróbálhatsz átmenni egy gimibe, ahol van biosz-kémia fakt, de az elég macerás.

Ha a suli váltás nem opció és mindenképp utólag szeretnél belőlük érettségizni, akkor én a kifejezetten emelt érettségire felkészítő kurzusokat ajánlom. A Magister 100 órás kémia kurzusa 1 év alatt pöpecül felkészít, ha a feladott anyagok közül mindent becsületesen végigcsinálsz és az ottani bioszról is hasonló jókat hallottam.

2023. ápr. 26. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:

1. Igen valóban nehéz.

2. Nem nincs kémia fakt. Sőt kémia sincs. (Gépésztechnikusnak tanulok)

3. Ő okéééé...?

4 A suli váltásról tényleg nem lehet szó már 10.-be megyek.

Valószínűleg az lesz amit te mondtál kurzusok levelezői pénz stb. Szó mi szó én sem láttok más megoldást rá.

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat. 🙂😉

2023. máj. 7. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, akkor profi, kimondottan érettségire felkészítő tapasztalt tanár kell.
2023. máj. 7. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy van. Nem kis pénz lesz de állok elébe. Az biztis hogy a pénzt nem szabad sajnálni rá.
2023. máj. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!