Mi a véleményetek a xvii kerületi Békésy György szakközép iskoláról?
Figyelt kérdés
Felvettek az iskolába, de nem hallottam kifejezetten jókat róla. Milyen a közösség vagy a tanárok? Kapsz ösztöndíjtat?2023. ápr. 24. 17:48
1/3 anonim válasza:
Oda mentél végül? Én most vagyok 8.kos és oda vettek fel engem, de a vélemények nagyon vegyesek, ha oda mentél akkor neked hogy tetszik?
2/3 drphiliprusso válasza:
Kedves kérdező és első válaszoló!
Szerintem nagyon jó suli, négy éve vagyok itt. Rendesen felkészítenek az érettségire, és a szakmai órák is jók. Őszintén a tanárokkal is meg vagyok elégedve 1-2 kivételével. Viszont nem a legerősebb suli, így ha szigort akartok akkor nem ez a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!