Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ér valamit a tanúsítvány?

Pozsy92 kérdése:

Ér valamit a tanúsítvány?

Figyelt kérdés
Van egy érettségim, illetve két szakmám és szeretnék egy teljesen már irányba elindulni, viszont munka mellett nem nagyon van időm beülni illetve olyan online órán részt venni, ahol jelen kell lenni, tehát mindenképpen ilyen e-learninges dologra gondoltam. Viszont jóformán csak olyat találtam ami tanúsítványt ad csak a végén és az lenne a kérdésem, hogy azzal esetleg bárhol akár el lehetne helyezkedni valaha? Vagy esetleg az mellé kell-e valami még. (Könyvelő, projekt menedzser, pénzügyi területre gondoltam itt.)

2023. ápr. 24. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. Az új típusú szakképzésben a képző intézmény a sikeres modulzáró vizsgákat követően egy tanúsítványt állít ki, és ezzel tudsz elmenni képesítő vizsgára. Én pl. a Pentánál csinálom most a mérlegképest, ott is ugyanez a rendszer.
2023. ápr. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!