Jár-e többletpont 2024-től a SE-FOK-nál az emelt szintű érettségiért? (biológia, kémia, fizika) Mit gondoltok mennyivel lesz magasabb vagy alacsonyabb a ponthatár a mostani átlag 430 ponthoz képest?
Az egyik oldalt azt írják, hogy igen, a hivatalos oldalon nem találok semmit erről.
Pl. Egy min. 45%-os érettségi: 30p
Kettő min. 45%-os érettsegi: 50p
(Maradék 50p az meg a szóbeli)
Más oldal, ahol találtam a számítást:
#10: Én (veled ellentétben) belátom ha tévedek, de te továbbra sem támasztottad alá az állításodat megfelelő forrással. Én küldtem 3 különböző hivatalos oldat, mindegyik a SE-FOK 2024-re vonatkozó aktuális pontszámítását írja le és egyik sem téged igazol. (Feltézelezem nem is létezik az az oldal amiről beszélsz, ezért nem tudod linkelni és egyszerűen fáj beismerni, hogy most bizony tévedtél.)
Csak remélni tudom, hogy egyik jövőre felvételiző diák sem hiszi el amiket itt összehordasz, mert az a felvételijükbe is kerülhet..
pl-
Szituációs vizsgahelyzetek bizottság általi értékelése: OSCE
tipusú vizsgákhoz hasonlóan: 25 pont
szóbeli vizsga a Semmelweis Egyetemen: 25 pont
és a többi is hasonlóan valid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!