Szakdolgozatnál ez probléma?
Figyelt kérdés
Szakdolgozatba nem az előírásnak megfelelően lett megcsinálva a címsor (értem ez alatt hogy címsor 1 helyett címsor 2-nek lett irva az előírt szöveg). A dolgozat már le lett adva.2023. ápr. 9. 10:51
1/3 anonim válasza:
Egyetem és bíráló válogatja, amúgy szerintem nem olyan vészes főleg ha a konzulens átengedte, bár elég érthetően le van írva hogyan kell formázni. Max egy pár pontot lehúz a bíráló ha foglalkoztatja a dolog
2/3 anonim válasza:
Egyébként ha mondjuk pdf-be kell leadni, eleve mi értelme formai előírásoknak? Úgyse tudják ellenőrizni, csak wordbe.
3/3 anonim válasza:
Ha ugyanúgy néz ki, nem lehet megmondani mivel csináltad. Tabulátorok, vay az automatikus tartalomjegyzék ugyanez. Nyomogathatsz szóközöket, vagy címsorozgatás helyett beállíthatod hogy félkövér+16pt, nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!