Kereskedelem vagy közösségszervezés??
Sziasztok, teljesen kétségbe vagyok esve. Sajnos úgy alakult, hogy az első helyen megjelölt suliba (állatorvosi) nem fognak felvenni ezért most el kell döntenem, hogy FOSZK képzésen elkezdem a kereskedelem és marketinget, vagy közösségszervező alapszakra megyek.
A probléma a kereskedelemmel, hogy egy ici picit sem érdekel. Tényleg, egyáltalán nem. Ráadásul az eredményeim miatt csak úgy jutok be az alapképzésre, ha előbb FOSZKra megyek és onnan majd önköltséges kereskedelmi alapszakra..
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, mert a közösségszervezés érdekelne, de nem tudom mennyire lehet vele elhelyezkedni. Ami még érdekelne, az a lovassport szervezés de hát azzal még én is tudom hogy esélytelen munkát találni, úgyhogy arról letettem. Szeretnék olyan diplomát amivel nem fogok éhen halni, de nem tudom képes lennék e négy évet tanulni kereskedelembe, úgy hogy egy kicsit se érdekel (persze még sose tanultam kereskedelmet, szóval ki tudja talán megszeretném, de amit ismerőseimtől hallottam, az alapján nem valami szimpatikus, azért jelöltem meg mert ezzel talán tudnék kezdeni valamit..)
Vélemény? Segítség? Ötlet? Melyiket válasszam?
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!