Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek megéri orvos- és...

Szerintetek megéri orvos- és kórháztechnikai mérnöknek tanulni?

Figyelt kérdés

Ebben az évben indít az Óbudai Egyetem orvos- és kórháztechnikai mérnök mesterképzést. Az lenne a kérdésem, hogy akik ebben a szférában dolgoznak mennyire látnak hasznosnak egy ilyen mesterképzést? Mennyire könnyen lehet vele munkát találni? Valamint milyen a megbecsülésük ezeknek a mérnököknek?

Jelenleg egy építészmérnök alapdiplomával rendelkezem, de váltani szeretnék, mivel a megbecsülése és a fizetés is elég siralmas. Ez az orvos- és kórháztechnikai msc valamint a műszaki menedzser msc között kellene döntenem. A műszaki menedzserre elég sok állás lehetőséget látok, de valamiért nekem mégis kicsit olyan fél diplomának tűnik, kicsit mérnök, kicsit gazdasági és nem annyira megbecsült. Míg ez azért elég speciális terület, nagyon szakosodva és pont ezért nem tudom milyenek a lehetőségek, viszont eléggé érdekel a téma.

Erről a képzésről lenne szó: [link]

2023. ápr. 5. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha ezt szeretnéd, akkor kezdd el. Veszíteni mit veszíthetsz vele?

Ha ide húz a szíved, azt ő okkal teszi, pontosan tudod, hogy hol lennél boldog és ez az élet minden területére igaz.

2023. máj. 21. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon motivált vagy a szakma iránt akkor semmi sem lehetetlen. De ajánlom, hogy az alapokat sajátítsd el önerőből, úgy egyszerűbb lesz az egyetem és nem lesz annyira új a tananyag.
2023. máj. 21. 20:31
 13/13 piranja ***** válasza:
Kedves kérdező. Írtam neked privit, nem tudom, hogy megkaptad-e mert ismeretlennek írt a kimenő leveleknél. Voltál végül a felvételi elbeszélgetésen? Tudnál kicsit mesélni róla, milyen volt? Köszi
2023. júl. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!