Burkoló szakmát esti tagozaton lehet így elvégezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Gyűlölöm a jelenlegi iskolát ahova járok, már semmi motivációm itt maradni, és sajnos jegyügyileg is úgy állok hogy valószínűleg évet kéne ismételnem. Nem akarok már itt maradni, hanem tényleg egy olyan szakmát tanulni ami érdekel és szívesen csinálnám. Nos a problémám az, hogy jelenleg 10.-es vagyok, viszont ugye ha megbukok akkor nem lesz meg ez az osztály. És ahogy elnéztem a tanfolyamot, a burkoló szakhoz kell az elvégzett 10. Osztály.. Lehetek még burkoló 9 osztállyal? :/ Vagy mindenképp le kell tennem a 10.-et is?
Esti sulin el lehet végezni?
2023. ápr. 2. 21:42
1/1 anonim válasza:
Nem, szerintem ezt nappalin le kell gyűrnöd. De jó sz.r meló a burkoló is amíg tanuló vagy utána alkalmazottként is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!