Az alábbi esetben milyen szakra lenne érdemes felvételiznem?
A veszélyeztetett állatfajok megmentésére irányuló foglalkozások érdekelnének. Akár kutatás révén, akár ténylegesen az adott fajjal kapcsolatba kerülve, szeretnék rész venni ennek a hatalmas problémának a megoldásában.
Milyen végzettséggel lehet esélyem ilyen jellegű munkát végezni? A biológus/zoológus dimploma megfelelő lenne hozzá? Ha angol nyelven végzem el a képzést, akkor az itthoni diplomámat külföldön is elfogadják? Mennyire nehéz bekerülni egy ezzel foglalkozó szervezethez?
Egyelőre csak előzetesen tájékozódok, jelenleg 10. osztályos vagyok. Tanulással nincs gondom, kitűnő vagyok és emelt óraszámban tanulom a biosz-kémiát, faktnak is ezeket vettem fel.
Biológia BSc után zoológia vagy inkább etológia szakiránnyal lehetne jobban elhelyezkedni ezen a területen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!