Kereskedelmire vagy lovassport szervezőre menjek?
Figyelt kérdés
A kereskedelem nagyon sok szempontból előnyös lenne. Igaz csak a felnőtt képzésre tudok jelentkezni. De az a baj hogy egyre kevésbé érdekel. Ráadásul millióegyen elvégzik a képzést szóval nem tudom mennyire lenne egyszerű elhelyezkedni vele.
A lovassport képzés nagyon tetszene, megnéztem a tantervét és nagyon tetszett. Viszont az elvégzésével semmivel se lennék előrébb. ELhelyezkedni még annyira se tudnék vele mint a kereskedelmivel.
Nyilván ha kereskedelmire megyek, utána a felnőtt képzésről tovább mennék a diplomáig.
Nagyon bizonytalan vagyok, ti mit tennétek a helyemben? Olyat tanuljak amivel biztosabb a jövőm vagy ami érdekel?
(mivel a jelentkezési határidő lejárt ezt a kettőt tudom választani)
2023. márc. 20. 19:28
1/1 anonim válasza:
A kereskedelemmel is nehéz, igen, de a lovassporttal konkrétan nulla. Hiába érdekel a lovassport, sajnos nagyon sok olyan dolog vanvan, ami hobbinak marad meg az ember életében, és nem lesz belőle megélhetési lehetőség. Illetve, ha csak érdekel a lovassport, de soha nem is próbáltad, akkor szerintem meg teljesen felejtős, de amúgy is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!