Valakii69 kérdése:
Hol lehet diákként valamilyen budapesti épületben dolgozni, ha nem a városban található az egyetemem?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem fel és van egy homeoffice munkám az egyetem mellett. SZTE-re járok viszont már felköltöztem pestre és szívesen bejárnék valahova dolgozni, de nem ismerek olyan helyet, ahova be lehet menni diákigazolvánnyal. Fontos, hogy az épületnek legyen olyan szekciója, ahol szabad hangosan beszélni. A meetingek miatt lenne fontos. Néztem könyvtárakat, egyetemi épületeket, de nem tudom, hogy ott mennyire lehet hangosan beszélni/ más egyetemi diákkal bemenni. Közösségi iroda kávézó nem érdekel. Példánek a Szegedi TIK-et tudom felhozni egy olyan helyet keresek. Könyvtár, aminek van csendes és hangos része is, be lehet szinte bárkinek menni a megfelelő kártya igénylése után.
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 5. 20:44
1/1 gungasam válasza:
Építkezésen helyezkedj el, trógernek! Ott aztán kiáltozhatsz is ami csak kifér a torkodon! Nem utolsó sorban megalapozza a fizikai erőnlétedet. Mellette még kint lehetsz a szabad levegőn! Rengeteg előny és még fizetni sem kell hanem adnak pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!