Mennyi esélyem van bekerülni ezekbe a sulikba? Akik oda járnak, milyen a suli? (59pontom lett az írásbelin és 43-mat a viszek jegyeimmel) (BKSZC Weiss Manfréd Technikum, Budapesti Innovatív Technikum, BGSZC Teleki Blanka Közgazdasági Technikum)
Figyelt kérdés
(az első 2 helyre a Kossuth Lajos Gimnáziumot és a Kispesti Károlyi Mihályt írtam, de nem hívtak ide be)
A Weiss Manfréd Technikumba a rendészeti technikust választottam,
A Budapesti Innovatív Technikumba a spanyol nyelv-turisztikát
A Telekibe pedig:
˙Gazdálkodás és menedzsment ágazat (pénzügyi-számviteli ügyintéző),
ANGOL első nyelv/ SPANYOL második idegen nyelv
˙Turizmus-vendéglátás ágazat (turisztikai technikus),
ANGOL első nyelv/ SPANYOL második idegen nyelv
Még nem voltam szóbelin, de a Weissbe és az Innovatívba behívtak(a telekibe nincs szóbeli)
#gimnázium #felvételi #BGSZC Teleki Blanka Közgazdasági Technikum #Weiss Manfréd Technikum #Budapesti Innovatív Technikum #Budapesti Innovatív
2023. márc. 3. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!