Mennyire jók ezek az online szakdolgozatírók?
Én írtam szakdolit (ingyen) a sógornőm helyett. Viszont az összes felhasznált szakirodalmat elolvasta, részletes jegyzetet kapott. Ráadásul benne is dolgozik, csak írni nagyon nem tud.
Idegenre sose bíznám.
Aki ilyeneket használ az egy csicska. Tessék magadtól megírni.
Amúgy bűntettet követ el a hallgató, aki megiratja a szakdolgozatát, és ha kiderül, akkor kivágják + bírósági ügy is lehet belőle.
Szia!
Nem ismerlek, de azt feltételezem azért nézegeted ezeket az oldalakat, mert még nem kezdted el írni a szakdogád. Közvetlen előtte mindenki megijed, és szerintem a hallgatók 90%-a rákeres ezekre az oldalakra.
De sokkal egyszerűbb feladat, mint gondolod!
Persze időigényes, ami nem pozitív munka mellett, de megírható.
Ne félj a konzulensed zaklatni a kérdésekkel.
Ha nagyon elakadnál és a konzulens nem elérhető én inkább magántanárt fogadnék 1-2 óra erejéig akinek köze van az adott témakörhöz.
Én például statisztika órát vettem kettőt, hogy felfrissítsem a tudásomat a szakdolgozathoz.
Hidd el, hogy nem éri meg kidobni ezért annyi pénzt. Egyrészt tényleg bűncselekménynek számít, másrészt sokkal büszkébb leszel magadra, ha te írod meg! Nagy örömöt tud okozni a végén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!