Teológus főiskolai képzéssel hol lehet elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Az egyházon kívűl szeretnék mindenképp elhelyezkedni, csak nem tudom pontosan milyen lehetőségeim vannak. 6 féléves a képzés a pünkösdi teológiai főiskolán pasztorálpszichológus szakirányon akarok majd tanulni.2023. febr. 23. 13:02
1/7 anonim válasza:
Esetleg szociális intézményeket tudok elképzelni az egyházon kívül. Mi érdekel pontosan?
2/7 A kérdező kommentje:
Legjobban a szoc munka és a gyermekvédelem vagy esetleg a nevelői munkakör. Esetleg ezeket betölthetem vele?
2023. febr. 23. 18:09
3/7 anonim válasza:
Szerintem próbálj álláshirdetéseket keresni, és meglátod, hogy milyen végzettséget kérnek/fogadnak el 🙂. Szerintem amúgy lehet esélyed vele szociális területen, mert úgyis mindig hiány van az ott dolgozókból.
4/7 anonim válasza:
#2: Nevelő semmiképp nem lehetsz, ahhoz ugyanis pedagógiai végzettség kell. Karitatív szervezeteknél lesz némi esélyed elhelyezkedni, például hajléktalanok vagy alkoholisták gondozásában.
7/7 anonim válasza:
Persze simán lehetsz vele rengeteg minden a szociális szférában (szociális munkás, nevelő stb.). Engem is hívtak nem egyházi szeretetintézménybe igazgatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!