Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Teológus főiskolai képzéssel...

Teológus főiskolai képzéssel hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Az egyházon kívűl szeretnék mindenképp elhelyezkedni, csak nem tudom pontosan milyen lehetőségeim vannak. 6 féléves a képzés a pünkösdi teológiai főiskolán pasztorálpszichológus szakirányon akarok majd tanulni.
2023. febr. 23. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg szociális intézményeket tudok elképzelni az egyházon kívül. Mi érdekel pontosan?
2023. febr. 23. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Legjobban a szoc munka és a gyermekvédelem vagy esetleg a nevelői munkakör. Esetleg ezeket betölthetem vele?
2023. febr. 23. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj álláshirdetéseket keresni, és meglátod, hogy milyen végzettséget kérnek/fogadnak el 🙂. Szerintem amúgy lehet esélyed vele szociális területen, mert úgyis mindig hiány van az ott dolgozókból.
2023. febr. 23. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2: Nevelő semmiképp nem lehetsz, ahhoz ugyanis pedagógiai végzettség kell. Karitatív szervezeteknél lesz némi esélyed elhelyezkedni, például hajléktalanok vagy alkoholisták gondozásában.
2023. febr. 23. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Az állások szerint lesz esélyem.

2023. febr. 23. 20:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Pl:itt is.

[link]

2023. febr. 23. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze simán lehetsz vele rengeteg minden a szociális szférában (szociális munkás, nevelő stb.). Engem is hívtak nem egyházi szeretetintézménybe igazgatónak.
2023. febr. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!