Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik oldalról érdemes...

Melyik oldalról érdemes kidolgozni az érettségi tételeket?

Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 06:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Èn azt tudnàm javasolni, mert hasonló helyzetben vagyunk,csak èn nem vègig aludtam hanem a tanàr vègig beszèlte a 3 èvet a hülyesègivel...ès a jegyzeteinkkel is mindg el vagyunk naradva mert mindig a vilàg aktuàlis problèmàival van elfogalalva....

Előszőr sztm èrdemes lenne a tètel címeket àtnèzned. Rengeteg oldal van rengeteg informàció, ès rengeteg èrettsègire kèszülő tankönyv is , sőt a sajàt sulis tankönyved is.

Rendelj könyveket, nèzz vèlemènyeket.

Tètelenkènt dolgozd ki magadnak, èrthetően. Akàr több oldalból, könyvből.

Mivel èn mèg nem èrettsègiztem, ès nem is vagyok 12.-dikes igy csak emelt törire ès emelt angolra kèszülök. Emelt törire ebből könyvből kèszülök: törtènelem érettségi témavázlatok ii. Angolból:

Oxforx exam trainer emelt szint

Tesóm mikor èrettsègizett, na ő bealudt 4 èven àt, kidolgozta a tèteleket töriből, magyarból , bioszból az erettsegi.com-ról ès videókat nèzett. Mindegyik nègyes lett.

Talàlj egy jó könyvet ami bevàllik neked, nèzz videókat.

Egyenlőre csak enyit tudok mondani.

2023. febr. 26. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!