Hogyan vegyenek fel a Corvinusra?
Szerintem korai lenne erre rástresszelned. 4 év még nagyon sok idő, ennyi idő alatt még akkor is fel tudsz készülni, ha nem kifejezetten vagy jó képességű.
Ha már van egy matek-angol irány, az szuper, ezekre mindenképp gyúrj rá. Angolból minél előbb nyelvvizsga (B2, akár C1), illetve egy második nyelv sem lenne rossz, legalább alapfokon. Matekból különóra, fakultáció, ami az emeltes anyagra készít fel.
Matek angolra feküdj rá akkor jobban, egyikből minendképpen emeltezz, de ha olyan jól megy mindegyik akár mindkettőből.
Két nyelvvizsgával is jól járhatsz, közép és közép, vagy valamelyik felsőfokú.
Más lesz a felvételi rendszer az igaz, de biztos, hogy ezek (emelt, nyelvvizsga) fognak sok pontot érni, úgyhogy csak jól járhatsz ha tanulsz :)
Hajrá, annak idején én 10.-ben döntöttem el, hogy a Corvinusra megyek majd és én nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!