Tanulótársat keresek középszintű matek érettségire való felkészülés céljából. Célom +85% elérése. Akinek van kedve csatlakozni írjon!? :D
#1 Gondolom, ha lenne lehetősége magántanárra, már megtette volna.
Jó párban tanulni, ha az egyik jobban tud egy témakört, meg tudja magyarázni a másiknak, ezzel ő is jobban bebiztosítja a tudását, mindenki tanul belőle. Nem beszélve arról, hogy ha megbeszélnek egy időpontot, akkor biztosabb, hogy rászánják azt az időt, könnyebb motiválni egymást.
Nekem azok a csoportjaim voltak a legsikeresebbek, akik össze is dolgoztak adott esetben, vagy összeültek külön, az óráimon kívül is matekozni.
Nem tudom, miért kellett lepontozni az 1-es válaszomat, egy szimpla kérdést tettem csak fel...
#3, annyira azért nem biztos, hogy jó. Egy dolog érteni egy témakört, és egy másik dolog jól elmagyarázni. Ráadásul nem is biztos, hogy aki úgy érzi, érti a témakört, az valóban jól érti, így pedig könnyen előfordulhat, hogy a másik beviszi az erdőbe azt, aki nem érti egyáltalán a témakört.
Főként ezért is tettem fel az #1-ben a kérdésemet...
Másrészt pedig azért, mert ha komolyan gondolja, de a magántanárt nem tudja megfizetni, akkor én szívesen foglalkoznék vele ingyen is, online módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!