Tudnátok ez ellen ajánlani valamit?
Gimis vagyok, és elég nehéz a töri mostanában.
Valamiért hiába akarom a könyvből olvasni, odakoncentrálni, tanulni, de egyszerűen szinte semmi nem marad meg, és ezért írtam a múltkor is csak 3-as dolgozatot, pedig nagyon sok ideig ültem a könyv fölött és tanultam.
Zanzan nem találtam a Mohamed Iszlám vallásos és a Hunok című anyagot, illetve az Arab témát.
Mit lehetne csinálni, hogy jobban meg tudjam tanulni?
1. Lehet hogy valami rejtett latashibàd van pl rejtett kancsalsàg, érdemes lehet kivizsgàltatni polateszttel.
2. Van aki hallás alapján tud tanulni. Egyszer olvasd fel magadnak hangosan, vedd fel hangrögzítővel q telefonoddal aztán játszd vissza 4x.
Igen, én is erre gondoltam, múltkor Zanza Tv-n néztem meg a triumvirátusos - Julius Caesaros anyagot, és sokkal jobban megjegyeztem..
Ez érdekes, pedig 5-8.-ig mindig ment a könyvből tanulás, szerintem csak szimplán elfáradok az utazásban, vagy a 8 óra miatt. Nem tudom :/
Lehet hogy nem érdemes már írnom, de nem lehet és nem is kell mindenkinek jónak lennie mindenben.
Válassz két tantárgyat amit szeretsz és azokra hajts rá. A későbbiekben senkit nem fog érdekelni a középiskolás jegyed.
Ha mindenképpen a történelem a fontos akkor pedig azt meg kell tanulni. Úgy nem fog menni ha beseggeled, mindig próbálj logikát és összefüggéseket keresni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!