Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehet publikálni undergra...

Hogy lehet publikálni undergraduate-ként?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok az orvosin. Nem értem, hogy egyes emberek hogyan tudnak első szerzős cikkeket publikálni tudományos folyóiratokban még diákként...

Ez hogy működik? Hogy tudnék én is publikálni?

2023. febr. 16. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, kitaposták nekik az ügyviteli rutint. Nyilván nem önerőből ment az első.
2023. febr. 16. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Kutatsz és publikálsz mi ezen a fura? Nekem is pár ismerősöm BSc szakdoga témájából ír cikket.
2023. febr. 16. 21:58
 3/3 gungasam ***** válasza:
47%
Azt gondolom , el kell adni magad. Meg kell osztani a munkádat valakivel aki már tud publikálni önállóan és így vele közös munkaként publikálni a saját munkádat. vagyis engedni kell valakinek lenyúlni a fele melódat.Szerintem így megy ez. Ilyen szép korrupt módon. Olyan ez mint a hálapénz vagy paraszolvencia. A munkáddal fizeted meg.
2023. dec. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!