Emelt szintű kémia érettségire milyen tankönyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Jelenleg 11.-es vagyok és eddig a mozaik 11-12 tanultam, ez mekkora mértékében fedi le az érettségi követelményt, milyen további tankönyvet ajánlanátok?2023. febr. 14. 19:51
1/6 anonim válasza:
Számolásokból a Villányi-féle Ötösöm lesz kémiából c. könyvet ajánlom.
2/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a Mozaik 11-12. Esetleg mellé nézheted a Villányis munkatankönyvet, de én azt annyira nem szerettem, túl bonyolultan fogalmaz.
Számoláshoz jó az Ötösöm lesz, vagy ami még annál is sokkal jobb, az Lénárt Gergely számolási példatára.
Kísérletekhez pedig a Fazekas gimnázium által kidolgozott tételsort ajánlom.
Azért arra figyelj, hogy ezek a mostani követelményekre íródtak, jövőre viszont eléggé más lesz az érettségi, úgyhogy mindenképp nézd mellé az új vizsgakövetelményt és a mintafeladatokat.
4/6 anonim válasza:
Miért lenne más a jövőévi érettségi? Mi változik pontosan? A számolásoknál lesznek változások?
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
A Mozaik 11-12-es kémia tankönyve tökéletes az elméletre.
Esetleg a tankonyvtar.hu-n belenézegethetsz a többi NAT-os kémia könyvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!