Ha jelentkezek alapképzésekre és meggondolom magam, akkor nincs további teendőm, ugye?
Tehát most jelentkezek, később majd értesítenek, hogy felvételt nyertem-e, de ha én nem iratkozom be akkor ennyi, ugye?
Még nem tudom, hogy tudok-e majd menni, de most kell jelentkezni, ezért meg szeretném adni a lehetőséget magamnak.
Nincs teendőd.
De ha felvesznek az elsőre, akkor a többi olyan, mintha nem is létezne. Nem olyan, mint az amerikai filmekben, ahol a gimis még válogat a lehetőségek között, itt sajnos el kell döntened, melyiket szeretnéd és ennek megfelelően sorbarendezni.
Számodra nincs következménye annak ha nem iratkozol be, de ezzel valaki elől elveszed a helyet.
Mindenkit csak egy szakra vesznek fel, így ha te bekerülsz az első helyre, akkor a második helyen megjelölt szaknál az lesz kiírva, hogy "nem nyert felvételt", hiába lenne elég oda is a pontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!