Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pszichológiát tanulhatok még...

Pszichológiát tanulhatok még valahol?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, és nem rég jöttem rá, hogy nagyon érdekel a pszichológia. Tanulhatok még valahol ennyi idősen pszichológiát vagy felejtsem el?
2023. febr. 14. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tanulhatnál? Amennyiben felvesznek az egyetemre. A jogi egyetemen még 80 éves bácsikat is láttam a tanulók között.
2023. febr. 14. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha komolyan érdekel, akkor jelentkezz egyetemre (nem csak 18 évesek vannak ott, megnyugodhatsz). De ahhoz hogy rendesen végigtanuld az egyetemi képzést, az minimum kb. 6 év.

Ha érdekel, de nem akarsz ennyire elköteleződni, akkor bejárhatsz egyetemi előadásokra, szoktak szervezni egyetemek ilyen külön előadássorozatokat egy témában, vagy más szervezésű előadások is szoktak lenni. Azokat papírt nyilván nem adnak, de akkor mész, amikor kedved van.

2023. febr. 14. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Pszichológián egy csomó helyen a levelező költségtérítésesnek magasabb a pontszáma, mint a többinek, szerinted miért? Egy rakás ember másoddiplomának végzi el, munka mellett, 30-40 felett.
2023. febr. 14. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!