Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanulsz jelenleg felnőttként?

Mit tanulsz jelenleg felnőttként?

Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

- A szakmámhoz kapcsolódó kötelezi kredites képzések keretében mindig az adott aktuális témát

- Spanyol nyelvet

- Igyekszem a történelemmel, művészettörténettel, irodalommal... folyamatosan foglalkozni és mindig bővíteni az ismereteimet

2023. febr. 13. 16:05
 2/9 Metionin ***** válasza:
86%
Svédet.
2023. febr. 13. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
TTK-s Matekot (másoddiplomaként, munka mellett).
2023. febr. 13. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

HR mesterképzés (harmadik diplomaként, munka mellett)

Arab és török nyelv

2023. febr. 13. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fizikus MSc-t
2023. febr. 13. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg pénzügy és számvitelt tanulok felsőoktatási szakképzésben levelezőn, hogy növeljem az elhelyezkedési lehetőségeimet/esélyeimet. Ez nekem egy teljesen új irány, amire pár évvel ezelőttig sosem gondoltam volna.

Eredetileg germanisztika szakon végeztem, szabadidőmben tanulok franciául + angolul, és sokat olvasok az engem érdeklő témákról (ahhoz kapcsolódóan, amiből német szakon írtam a szakdolgozatomat).

2023. febr. 13. 18:42
 7/9 anonim válasza:

Hol tartasz az angol tanulásban?

Tudnál mentorálni egy kezdőt?

2023. febr. 14. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: Ha engem kérdezel (6-os vagyok), sajnos én sem vagyok még magas szinten, és még nagyon passzív a "tudásom", mert csak egyedül tanulom otthon, és mostanában még arra sem volt nagyon időm. Tervezek majd valamikor nyelvtanfolyamra menni.
2023. febr. 14. 14:19
 9/9 anonim válasza:
Igen téged. Azért kérdeztem mert magam is "újra" elkezdeném tanulni, többen könnyebb lehetne.
2023. febr. 14. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!