Vannak jó videók tanuláshoz?
Őszintén megmondom, nekem rengeteget segítenek azok a videók amik mennek a háttérben, de a téma a tanulás. Pl Kovács Vanda Petra videóit imádom, az egész olyan hangulatos, és ha be van kapcsolva akkor végig tanulok és koncentrálni is tudok. Fónagy Kittinek is van pár ilyen videója, de azokban inkább a flexelés megy az ipadje körül stb. Próbáltam a tanulós zenéket is, de az valahogy nem jön be. Olyan videók kellenének ami Vandáéhoz hasonló.
Vannak olyanok is, amiben csak tanulnak x órán keresztül, de az azért nem jó mert laptopon keresgetnem kell képeket, hogy az a szavak jobban rögzüljenek (anatómiához). Vagy képleteket kell keresgélnem fizikához. Köszi előre is az ajánlásokat és segítséget!
ui.: tudom hogy sokan ellenzik azt, hogy szóljon valami amikor tanul valaki, de nekem segítenek bizonyos videók a koncentrációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!