Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Olyan műkörmös képzést keresek...

Olyan műkörmös képzést keresek amit érettségi bizonyítvány nélkül is el lehet végezni! Ajánlanátok ilyet?

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 22:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Itt a sötét te vagy kedves kötekedő! Még szerencse,hogy az emberek értékét nem érettségiben mérik. Primitív és alpári amit csinálsz,saját magadat járatod le! Nem állsz le más alázásával??? Mit kompenzálsz ezzel? Az oktatási rendszer szégyene vagy. Sajnálom a környezeted,hogy ilyen mérgező ember él a közelükben. Üdv: egy diplomás férfi!
2023. febr. 10. 20:29
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is ma már alap egy érettségi….
2023. febr. 10. 20:45
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

13as vagyok,édesanyám is műkörmös érettségi nélkül! Nem naplópó,nem buta,végig dolgozta az életét. Jól él belőle,nincs anyagi problémája!

Nem az volt a kérdező kérdése,hogy szerintetek mi alap! Nincs jogotok ítélkezni senki felett,főleg olyanért,mert megkérdezte hol tanulhatna... ne itt éljétek ki a frusztrációtokat,vagy maradjatok csendben,ha nincs hasznos információtok az sokkal bölcsebb lett volna!

2023. febr. 10. 20:55
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
Anyád korában még nyolc általános volt a divat, de ma egy fiatal nőnek az érettségi az alap. Én szégyellném, ha nekem nem lenne, dehát kinek mi ugye…
2023. febr. 10. 21:22
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Ha ettől jobban alszotok legyen igazatok! Szerencsére a kérdezőnek is van annyi esze,hogy kiszállt ebből a beszélgetésből,én is így teszek. További szép estét.
2023. febr. 10. 21:31
 16/25 anonim ***** válasza:
40%
Na megjelent a többi buckalakó mordori :) Van aki 40 évesen érettségizik le levelezőin, gyerekek mellett. A kérdezőnek meg még ez se megy. Azért ez rohadt gáz.
2023. febr. 10. 23:13
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Üdv! Érdekes nekem van érettségim mégsem jut eszembe itt szarozni más embereket,és amíg érettségivel semmit nem tudsz kezdeni egy szakmával csomó ajtó kinyílik előtted. Ahogy a kérdezőnek is jó állása van és becsülendő h saját vállalkozásban gondolkodik. A kötekedő egy igazi magyar mentalitással rendelkezik ami nem éppen vall intelligenciára. Kedves kérdező ne foglalkozz olyan emberekkel akiknek nincs érték a mondanivalójában. Sok sikert kívánok neked.
2023. febr. 11. 11:28
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
#17 "érettségivel semmit nem tudsz kezdeni" De.Tudsz főiskolára menni, vagy olyan szakmát tanulni amihez érettségi kell. Például műkörmös....
2023. febr. 12. 21:36
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

17-es, nagy nehezen leérrttségiztély és azt hiszed, ez által már meg tudod ítélni, ki milyen intelligens? Te szerencsétlen...

2 diplomám és 4 szakmám van eddig, külföldön diplomáztam, ott is élek, jövőre tervezek újra egyetemre jelentkezni.

3 nyelven beszélek, plusz a magyar. De te, humpákfalváról jobban tudod. XD

Magában az érettségi lócitrom.

2023. febr. 13. 14:49
 20/25 anonim ***** válasza:
37%

Ha ez így lenne,nem itt GYK-n akarnád bizonygatni mennyire vagy intelligens! Te miért gondolod,hogy tudod,hogy ki mennyire intelligens? Vagy miért gondolod,hogy ehhez jogod van? Egy intelligens embernek nincs szüksége ilyen megerősítésre,mert pontosan tudja,hogy ez nem méltó hozzá!

Ha ennyi iskolád van tudsz értelmes válasszal szolgálni?

Kedves kérdező az elismertetési eljárás indításának nem feltétele az érettségi bizonyítvány. Az eljárás jogalapját ajánlott megvizsgálni.

2023. febr. 13. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!