Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vehetek fel úgy félévet...

Vehetek fel úgy félévet egyetemen, hogy csak pár tárgyat veszek fel?

Figyelt kérdés
Szakot szeretnék váltani, jelenleg angolt és magyart tanulok, de csak magyart szeretnék, de lecsúsztam erről, ezért csak szeptemberben tudok legközelebb váltani. Ilyenkor felvehetem csak a magyar szakos tárgyaimat, vagy inkább passziváljak? Most se mentem be a vizsgákra, tehát már nincs meg elegendő tárgyam. Kirúghatnak ezért, vagy milyen következménye van, ha csak az egyik szak tárgyait veszem fel?

2023. febr. 7. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Vehetsz, én ajánlom hogy vegyél fel pár szabadon választhatót is, a másik szakon elfogadják és annyival kevesebb dolgod lesz később
2023. febr. 8. 05:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem rúgnak ki, viszont áttehetnek fizetősre, ha túl kevés kreditet teljesítesz.
2023. febr. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!