Hogy lehet felvenni más szak tantárgyait? (Egyetem, Bsc, 2. félév)
Figyelt kérdés
A minden továbbinál nem dobja ki nekem, én azt hittem ott lehet! Ha ott nem dobja ki akkor nem is lehet? Például olyat akarok, hogy építőmérnöki Bsc-n vagyok és szeretnék felvenni tantárgyakat a villamosmérnöki Bsc tantárgyai közül!2023. febr. 6. 20:07
1/2 anonim válasza:
Nálunk nem lehet bárhonnan bármit (BME), esetleg külön kérvénnyel, a tanárral előre megbeszélve.
2/2 anonim válasza:
Kérvénnyel sztem menni fog. Esetleg elő kell adni, hogy nagyon érdekel az a terület is, és a tanulmányaid mellett az adott tárgy anyagát is szeretnéd önszorgalombol elsajátitani stb. De sokanszzem azert csinaljak mert egy mas szak mscjre , netán bscre akarnak menni,és ìgy tob targyat el tudnak fogadtatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!