Tényleg van olyan esti gimnázium, ahol 1 év alatt le lehet érettségizni?
Figyelt kérdés
10 elvégzett osztályom van és idén mindenképpen szeretném majd folytatni az iskolát estin, viszont a munkám miatt nagyon jól jönne, ha ezt a 2 elmaradt évet egyben letudhatnám. Hallottan már több helyről is, hogy van olyan esti gimnázium, ahol a 11,12.-ik évet meg lehet csinálni egyben(gondolom különbözeti vizsgával) viszont szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban és nem tudom, hogy ilyenre valóban van-e lehetőség. A legtöbb oldalon ahol utánajártam nem volt teljesen egyértelmű. Valaki esetleg tud erről valamit? Előre is köszi a válaszokat!2023. febr. 6. 16:44
2/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy most van-e, de 2007-ben volt, a 11. es 12. osztalyt egy ev alatt csinaltam. Itt nezelodj (az iskola akkor meg gimnaziumkent mukodott): [link]
3/5 anonim válasza:
Szia. Nem tudom meg aktualis e de ahova en jarok ott van kulon 11. illetve 12. Osztaly. 11.-be hogy kezdj legalabb kozepsuli 10. osztalyig meg kell legyen a papirod, vagy elvegeztel egy szakmat.
4/5 anonim válasza:
En is a 11 es 12 egy ev alatt csináltam anno. De az az iskola ahova en jártam mar bezárt.Ilyen kis pénzmosoda lehetett, mert az érettséget sem ott állítottak ki, hanem valahol mashol...
5/5 anonim válasza:
Aki lepontozott az szívja le az elefántot. Fáj hogy nincs gyorstalpaló érettségi hülyegyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!