Melyik a nehezebb szak? Fogorvosi vagy pénzügy-számvitel/közgazdasági?

Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi matek teljesen más, ott inkább fontos lesz az hogy hajlandó vagy e napi szinten matematikát gyakorolni, néha egész nap ha a helyzet megkívánja. Ott nem számít hogy milyen az érettségid, az csak a beugró, láttam már 5-ös emelt matek érettségivel embert aki kibukott mert nem tudta teljesíteni a szintet, és láttam 3as közép matekkal olyat aki odatette magát és szépen vette az akadályokat
2023. febr. 4. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem akarod befejezni a fogorvosit? Lehet, hogy most úgy érzed hogy teljesen kivagy de ha már egyszer elkezdted...

Egy nagyon és szép hivatas, többet "er" mint egy gazdasági szak, valószínűleg fizetés teren is, és egyeltalan nem unalmas, mint egy bankban vagy egy multinál ülni egesznap egy gép előtt. Szerintem fontold ezt meg, ne most dönts úgy mert besokalltal

2023. febr. 4. 12:36
 13/16 A kérdező kommentje:

12-es

Igen, folyamatosan ez jár a fejemben,hogy be kellene fejezni. Viszont teljesen kiégtem, csak bukdácsolok, és idegileg egy roncs lettem. Nem tudom, mi ér többet, az, hogy "kitartok", vagy az egészségem. Lehet bölcsebb lenne egy könnyebb/ vagy más típusú szakra átmennem😔

2023. febr. 4. 17:36
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Ne légy már ilyen puha
2023. febr. 4. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

Ugyanmár. A vizsgaidoszak utáni depresszió létezik😂 ugyanolyan mint a szezonális depresszió.

Ez mar a 3.eved, több mint a felén tulvagy, én a helyedben biztos nem kezdenek elölről egy teljesen másik szakot, de persze nem ismerjük egymást.

2023. febr. 4. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett végül? Maradtál?
2024. febr. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!