Melyik a nehezebb szak? Fogorvosi vagy pénzügy-számvitel/közgazdasági?
Biztos hogy nem akarod befejezni a fogorvosit? Lehet, hogy most úgy érzed hogy teljesen kivagy de ha már egyszer elkezdted...
Egy nagyon és szép hivatas, többet "er" mint egy gazdasági szak, valószínűleg fizetés teren is, és egyeltalan nem unalmas, mint egy bankban vagy egy multinál ülni egesznap egy gép előtt. Szerintem fontold ezt meg, ne most dönts úgy mert besokalltal
12-es
Igen, folyamatosan ez jár a fejemben,hogy be kellene fejezni. Viszont teljesen kiégtem, csak bukdácsolok, és idegileg egy roncs lettem. Nem tudom, mi ér többet, az, hogy "kitartok", vagy az egészségem. Lehet bölcsebb lenne egy könnyebb/ vagy más típusú szakra átmennem😔
Ugyanmár. A vizsgaidoszak utáni depresszió létezik😂 ugyanolyan mint a szezonális depresszió.
Ez mar a 3.eved, több mint a felén tulvagy, én a helyedben biztos nem kezdenek elölről egy teljesen másik szakot, de persze nem ismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!