Miskolcon a Szemere Bertalan Szakközépiskola és Technikum iskolán kívül hol oktatnak még autószerelő képzést?
Sok rosszat hallok a fenti iskoláról, azonban nagyon szeretnék autószerelő lenni.
Van más lehetőség, ahová tudnék jelentkezni esti vagy felnőtt képzés keretében?
Esetleg Tiszaújvárosban van hasonló iskola?
Jártam 2 évet érettségi után a Szemerébe mint rendszerinformatikus de már amikor ott végeztem technikumban 2003-ban sem volt a legjobb híre és van ismerős ott kozmetikusi szakon végzett 2 éve hát.... nem jó irányba változott állítólag. Bár én szerettem oda járni. A követelményszint már akkor sem volt magas. El kell mennyi nyílt napra. Ha a mechatronika is jó akkor Andrássy. Itt nézd meg a szakokat:
Szia!
Sajnos tapasztalattal nem tudok beszámolni, mert nem mentem el, de szeptembertől tervezem elkezdeni.
A Miskolci szemere egy nagyon gyenge iskola.. ez a gépjármű mechatronikai technikus képzés egy nulla, színvonalatlan, meg igazából az összes szak rossz ebbe a suliba , sok hülyegyerek, igénytelen mosdók,. Kb be sem járok és sorra írom az 5söket , rengeteg "szakember" végez ott akik semmihez sem értenek olyan gyenge az oktatás ott... Aki jó szakember akar lenni messze kerüli ezt a gyűjtőt és inkább egy normális intézményt választ.
Egy szemerés végzős...
Köszi a választ!
Végül még nem jelentkeztem sehová, februárig várok, mert ekkor indul a Barossban motorszerelői tanfolyam. Arra tervezek jelentkezni.
A szemere rémes...
Arra figyelj hogy jó duális gyakorlati helyet találj mert nagyon nehéz olyan gyakorlati helyet találni ahol szerelhetsz is..
Ki lehet fogni olyat is ahol csak takarítasz, telefonozol meg sepregetsz és még egy olajcserét se csinálhatsz meg.
Tudnék mesélni az gyakorlati helyek rejtelmeiről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!