El lehet végezni egy szakot ugyan azon az egyetemen kétszer a különböző specializációkért?
Például BGE pénzügy és számvitel szakon végzek pénzügyi specializáción, majd úgy érzem ,hogy szükségem van a számviteli specre is ugyan ezen az egyetemen. Megtehetem, hogy újra jelentkezek erre a szakra és elvégzem a másik specet is?
Ha jól tudom az alapozó tárgyak meglennének, így azokat alapból el lehet fogadtatni már és ennyivel kevesebb lenne a második körre.
A diplomádba nem kerül bele az, hogy milyen specet végeztél el, szóval felesleges.
Azt viszont megteheted, hogy felveszed a másik spec tárgyaid is és teljesíted azokat, így az a tudás is meglesz neked.
#5 vagyok, köszi #7 a felvilágosítást.
Utána olvastam és BGE-n tényleg belekerül. Ha elmész állásinterjúra senki se fogja nézni, hogy milyen specializáción végeztél, csak a tudásod fogja érdekelni őket.
Én úgy tudom, hogy lehet jelentkezni másik specializációra is. Hallottam olyanról, aki egyszerre kettőt is csinál.
Ilyenkor arra kell figyelni, hogy nagy eséllyel kredittúlépésed lesz és fizetned kell a plusz kreditekért és csúszás is biztos benne lesz, de ha nagyon szeretnéd, akkor nincs akadálya. Következő specializáció választásnál felveszed a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!