Egyetemi ponthatár?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, hogy változhat, illetve, hogy mindig a jelentkezőktől függ, de ha egy szak elmúlt három évében 350 volt a ponthatár, és nekem idén 376 van(már van érettségim, ezért tudom már biztosan), akkor a tapasztalatok alapján fel fognak venni?
Köszi nagyon a válaszokat
2023. jan. 26. 20:28
2/6 anonim válasza:
Azt te magad is leírod, hogy az elmúlt 3 évben mennyi volt a ponthatár. Így nem nehéz megmondani, hogy az elmúlt 3 év tapasztalata alapján jó eséllyel felvesznek. Ezen kívül mégis milyen választ vársz?
3/6 anonim válasza:
Leírtad, hogy ez miért nem lehet előre tudni...
És egy dolog, hogy milyen pontszámokkal jönnek, más, hogy változik-e a keretszám, és hányat vesznek fel.
4/6 anonim válasza:
Te okosnak tűnsz.
Azt is megtudnád írni, hogy hol szeret a cápa?
5/6 anonim válasza:
#5: évekkel ezelőtt itt még voltak olyan kérdések is, hogy "kihírdették a pontokat tegnap, 390 a ponthatár, nekem 420 van, akkor felvettek?". És tök komolyan gondolta.
Most már legalább nem kell naponta elmagyarázni, hogy nem találomra jönnek a ponthatárokkal.
6/6 anonim válasza:
Szerintem van okod az aggodalomra. Decemberben rekordmagas volt az infláció, és badarság lenne azt hinni, hogy ez nincs hatással az egyetemi pontokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!