Ha egy egyetemen idén indul egy (mester)képzés keresztfélévben, az azt jelenti, hogy minden évben szokott indulni keresztfélévben?
A volt egyetememen nem szerették a keresztfélévet. Alapszakból persze meghirdették a tárgyakat, de mindig morogtak a tanárok főleg, ha az elsőn bukott is felvette.
Mesterből nem is indult mester.
Persze egyetem válogatja a dolgot. Van ahol megy van ahol nem. Javaslom nézz utána a kinézett egyetemeden mi a jellemző.
Egyeteme válogatja, hogy hol mi a helyzet. Ahová én járok, ott pl. minden félévben indítanak mestert, de nem megy minden tárgy minden félévben, hanem aki tavasszal kezd, annak 1 2 3 4 a félévek sorrendje, aki ősszel, annak meg 2 1 4 3. Én azt gyanítom, hogy ha most tavasszal indítottak képzést, akkor jövőre is fognak, hacsak nem vagy olyan peches, hogy pont most vezessék ki.
Ha neked volnék, én a szakot kiíró kart megkeresném ezzel a kérdéssel.
Illetve legkésőbb a jelentkezés leadásakor úgyis meglátod, hogy kiírták-e vagy sem 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!