El lehet végezni a mérnökinfót/proginfót levelezőn?
2017-ben érettségiztem, jártam matek és fizika faktra is. Fizikából nem tanultam úgyhogy abból 3-as lett a közép érretségim, matekból emeltet akartam, de megváltoztak az utolsó tanévben az életkörülményeim, dolgoznom kellet így nem tanultam, meg is buktam emelt matekból. Aztán 4 nap tanulással, összejött egy 75%os közép. Akkor még nem volt követelmény az emelt szintű érettségi úgyhogy elkezdtem egy gépészmérnöki szakot levelezőn, de az első félévben abbahagytam, mert nem tetszett és úgy éreztem túl gyors a tempó, jegyzetet sem volt pénzem venni. Akkor albérletben laktam és dolgoztam teljes munkaidőben, Pesten.
Megpróbáltam pár okj-t, de kábítószer problémák miatt egyiket se fejeztem be. Mindegyik infós terület (rendszergazda, programozó/tesztelő). Azóta voltam rehabon, letettem a szert és most kezdek egy frontend+webfejlesztő képzést ami 16 hónap, online, hétvégi, mert dolgoznom kell. Ráckevén lakom, napi több órát utazom ezért is gondolkodom az okj után levelzőben. Megváltoztam, úgyhogy ezt a képzéstmindenképp megcsinálom, természetesen az egyetemre is úgy mennék, hogy eljárnék matek tanárhoh, feleleveníteném, csinálnék egy emelt infó érettségit, német nyelvtanuláson is gondolkozom(van egy angol b2-m). Visszatérve a kérdéshez,mekkora eséllyel tudom elvégezni valamelyik infó szakot levelezőn, ha dolgozom főállásban, teszem azt addigra junior webesként, plusz Ráckevéről járnék, ami kocsival 1 óra, tömeggel 2,5. Egyáltalán érdemes-e? Sok meglátást hallottam, de én arra jutottam, hogy a diplomások,akik tudnak programozni viszik a legtöbbre, ha odateszik magukat... Külföldben is gondolkozom. Plusz nehezítő körülmény, hogy mire lediplomáznék 30+os leszek.
Köszönöm a segítő válaszokat, szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!