Jelentkezés egyetemre?

Figyelt kérdés
Amennyiben már van érettségim a szükséges tárgyakból (duplázást alkalmaznám), viszont az egyiket idén újraírom magasabb százalék elérése érdekében, akkor a jelenlegi eredményet kell megadnom a jelentkezési időszak végéig, és majd átírom a hiánypótlási időszakban, vagy nem kell megadnom a mostanit és majd szintén a hiánypótlási időszakban írhatom be? (persze itt most feltételezem hogy úgy fog sikerülni ahogy arra számítok)

2023. jan. 25. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Jah
2023. jan. 25. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A 2006 után megszerzett érettségit nem kell feltölteni.A felvi rendszere pedig mindig a számodra legkedvezőbb összpontszámot veszi figyelembe.
2023. jan. 25. 13:06
 3/5 A kérdező kommentje:

#-2es

a jelenleg meglévő is csak tavaly óta van meg, azzal tisztában vagyok hogy amit most akarok újraírni azt csak a hiánypótlási időszakban tehetem meg, mivel hamarabb ki sem derül az eredmény. A kérdésem lényegében az, hogy mielőtt feltöltöm az újat (kb június környékén), szükséges e a jelenleg meglévő eredményt feltöltenem a hivatalos jelentkezési határidőig (febr. 15), mert lényegében azok akik idén érettségiznek azok is csak később fogják tudni feltölteni.

2023. jan. 25. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell feltölteni az érettségit, a régit se.
2023. jan. 25. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Feltölteni nem kell, de valamilyen adatot meg kell adni (talán a nyomdai számot, vagy valamelyik számát).

Szerintem töltsd fel amid van, aztán a hiánypótlási időszakban az újat is majd. Úgyis abból számolnak, ami neked kedvezőbb.

2023. jan. 26. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!