Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik PTE-ÁOK-ról SE-ÁOK/SOTE-r...

Akik PTE-ÁOK-ról SE-ÁOK/SOTE-ra jöttek át, azok szerint melyik év után érdemes átmenni, hogy tanterv szerint ne csússzak?

Figyelt kérdés

Nem az oktatás miatt mennék át, hanem más okokból kifolyólag.

(Mellékes kérdésem az lenne, hogy milyen pozitív, negatív élményket tapasztalt meg?)

Előre is köszönöm a választ!

2023. jan. 23. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az átvételnek vannak feltételei nem akkor mész, amikor akarsz.
2023. jan. 23. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akiket én ismertem, közvetlenül másodév után mentek át. Korábban esélytelen, mert nagyon eltér az alapozó modul a két helyen. Annál később nem tudom mennyire kivitelezhető. (A SOTÉ-n azt hiszem már negyedévtől blokkrendszer van, a PTE-n csak hatodévben.)
2023. jan. 23. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb. eselytelen, hogy ne csussz. Amennyire en tudom, 1-2 eve a SOTE-n a mikrobiologiat elorebb hoztak a 4. szemeszterre, mig a POTE-n az 5. szemeszterben kezdodik (tehat teljesen mas tanev). Meg azt is vedd figyelembe, hogy X kotelezo kreditet muszaj azon az egyetemen teljesíteni, tehat nagyon "keson" se lehet atmenni.
2023. jan. 25. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem esélytelen. Szerintem harmadév után a legjobb ötlet, de hallottam olyanról, aki másodév után érkezett, és megoldották neki a mikrobiológiás összeférhetetlenséget, igaz, nem volt könnyű neki. De szerintem harmadév után optimális, ha annak lehet nevezni. Negyedévtől valóban blokkrendszer van, de szerdai napokon nincs oktatás. Viszont a Semmelweisen harmadévben van a farmakológia, és amikor én harmadéves voltam, egy Pécsről érkezett hallgató járt a negyedévesekkel a klinikai tárgyakra, és szerdánként, ami neki szabad nap, velünk járt a harmadéves farmakológiára. Szóval így vagy úgy, de utánajárással mindenképpen megoldható, csak körülményes.
2023. jan. 25. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!