Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » NKE - RTK : ez a hozzájáruló...

NKE - RTK : ez a hozzájáruló nyilatkozat a felvételikor, kötelez arra, hogy a képzést elvégzett hallgató utána a pályán helyezkedjen el?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy van megfogalmazva, mintha a diploma után kötelező lenne maradni. Ezt szeretné öcsém tanulni, érdekli, de nem lehet kiszámítani, mit hoz az élet.
2023. jan. 23. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom olvasni tudtok, értelmezni is, mi honnan tudjuk, hogy mihez kell hozzájárulni így látatlanban.
2023. jan. 23. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, köszönöm a hasznos hozzászólást. A kérdésem olyanhoz szólt, aki átment ezen a procedúrán. Mivel nem ismered, miből gondolod, hogy feltétlen meg kellett szólalnod? Egy egyszerű kérdést tettem fel, nem arra kértelek, hogy sertegess. Gratulálok.
2023. jan. 23. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező! Ha annyi eszetek sincs családi körben, hogy néhány mondatot értelmezzetek, akkor ne gondolkodjatok egyetemen. Egyébként borítékolom, hogy az egyetem honlapján van erre válasz.
2023. jan. 23. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval mert egy teljesen más kaliberű egyetem, amihez nem volt szerencsém (jómagam még a közelben sem tanulok, sosem foglalkoztam ezzel a témával), KÉTÉRTELMŰEN megfogalmazott nyilatkozat pontos értelmezéséhez kértem segítséget, már akkor csak tudatlan proli lehetek? Kedves, a mesterdiplomámat írom jelenleg, teljesen más szakterületen, elméleti szakember vagyok. Arról én nem tehetek, hogy te élettelen okoskodó vagy. Még egyszer elmondom, SEGÍTSÉGET kértem, mert egy állami szerv jövőbeli munkatársait képző, rendvédelmi intézmény máshogy működik, mint sz egyszerű egyetemek. További szép estét kívánok és remélem, egyszer lesz életed!
2023. jan. 23. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Tisztában vagyon az NKE működésével, de egy állítólag mesterdiplomát író embertől elvárható a szövegértés, vagy ha nem megy, annak tudása, hogy hol lehet utána járni az információnak, ami hiteles. Mivel már a mester diplomát megszereztem, nekem az értő olvasásról van fogalmam. Lehet, hogy neked csak később lesz. De, ha ennyire nem megy a dolog, felajánlom, hogy ingyen értelmezem a kérdéses szöveget.
2023. jan. 23. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem jobban jársz, ha fel hívod az egyetemet.
2023. jan. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!