Mit gondoltok a tesztmérnöki szakról? Nagyon büfészak?
"Tesztelőkre mindig, mindenhol szükség van"
Na igen, de ez egy kimondottan járműipari tesztmérnök képzés, még ha a nevében nincs is ez leírva. Szóval ezzel "mindig, mindenhol" nem fogsz elhelyezkedni.
Én inkább villamosmérnökire mennék a helyedben. Most még nem tudod, hogy mi érdekel téged pontosan. Persze lehet egy elképzelés, de sosem tudhatod mi fog téged megfogni.
Én eredetileg erőművekkel, nagyfeszültségű rendszerekkel akartam foglalkozni. Aztán ennek a teljes ellentéte lett a nekem kedves terület: félvezetőiparban vagyok fejlesztőmérnök (ASIC/FPGA)
Villamosmérnökiről az autóiparban való elhelyezkedés majdnem minden harmadik hallgatóról elmondható. A Bosch, Conti felszívja az embereket nagyon gyorsan.
Ha teheted, akkor Budapesten tanulj a BME-n vagy a Kandón. Sokkal több itt a lehetőség gyakornoki munkában is, hát még a végzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!