Az ELTE-n Fizika-Matematika tanár szakra felvesznek úgy, hogy egyikből sincsen emelt szintűm?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 20:39
1/12 anonim válasza:
szerintem nem. Én töri-ének szakos voltam, kellett a töri emelt+ énekből volt felvételi, elég összetett és kemény volt.
Szerintem neked egy emelt biztos, hogy kell
4/12 anonim válasza:
#3-asnak van igaza, nem kell emelt belőlük. Felvin le van írva. [link]
5/12 anonim válasza:
Lehet rosszul tudom, de már egy ideje kötelező emelt érettségi letétele ha egyetemre akarsz menni
6/12 anonim válasza:
Rosszul tudod, egy ideig kötelező volt igen, de idéntől már nem, illetve az egyetemek maguk szabják meg ezt a követelményt.
De nem is értem, aki nem követi ezeket a változásokat, miért terjesztget itt elavult információkat? Ez nem tippmix, felvi.hu-n minden le van írva.
7/12 anonim válasza:
5. Rosszul tudod, ne írjál olyan témában, amiről fogalmad sincs!!
8/12 anonim válasza:
1-es voltam, jól van, nálunk még szigorúan megkövetelték :D. De hogy már nem kell, az szép :D, Szerencsés vagy!
9/12 anonim válasza:
8. Én meg azt mondom, hogy elég baj! Egyre kevesebb tudással lehet bejutni egyetemre.
10/12 anonim válasza:
Diplomagyárakba nincs előfeltétel. Tavaly előtt még nxelvvizsga is kellett a felvételihez. Tiszta vicc ami itt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!