Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Társadalom ismeret érettségi...

Társadalom ismeret érettségi mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Földrajzból szerettem volna érettségizni, de az egyetem sajnos nem fogadja el, plusz pont miatt szeretnék még egy emeltet tenni az angol mellett, a suli a társadalomismeretet elfogadja, ezért gondoltam erre. Emellett sose volt ilyen tantárgyam, de járnék felkészítőre, így is tudok belőle érettségizni, ha hivatalosan sose volt ilyen tantárgyam?
2023. jan. 16. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudtommal abból projektmunkát kell készíteni, nem vizsga van, mint a többi tárgyból. Legalábbis nemrég még így volt.
2023. jan. 16. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyébként nálunk pont azok választották, akik meg akarták úszni a “kemény munkát”, tehát ez a könnyebb érettségik közé tartozik.
2023. jan. 16. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!