Aláírás nélkül vizsga felvétel?
Figyelt kérdés
Felvettem szerdára aláírás nélkül engedte simán, most cserélni szerettem volna péntekre aláírás hiányában nem engedte.
Leadtam a szerdait de sem szerdára sem péntekre nem engedte visszavenni aláírás hiányában... akkor először miért engedte? O.o
(Van aláírásom csak el lett felejtve a beírás, tudom írjak a tanárnak megtörtént de szeptemberi levélre sem válaszolt még...^^.)
2023. jan. 15. 18:43
1/5 anonim válasza:
Ha nincs aláírás, mert nem írta be a tanár, akkor vizsga sincs.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom elsőre miért engedte, lehet csak valami technikai hiba volt, de amúgy aláírás nélkül nem lehet vizsgát felvenni. Tényleg nem tudsz mit csinálni, mint szólni a tanárnak vagy valakinek, aki megy a szerdai viszgára, hogy jelezze a nevedben a problémát.
3/5 A kérdező kommentje:
De fel volt véve!!!
Nem csak nekem, mindenkinek.... már le is vizsgáztak.
Csak épp közbe jött valami nekem szerdára.
2023. jan. 15. 18:59
4/5 anonim válasza:
Mikor vetted fel a vizsgat ? Még a szorgalmi időszakban? Amit most leadtál, vagy cserélni akartál ?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szorgalmi
Akkor még ki sem volt írva.
Vizsgaidőszakban, és nem egyszerre vettük fel, nem 1 nap.
Legalább 1 hét és mindenki gond nélkül feltudva venni...
2023. jan. 16. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!