Víz, gáz, fűtésszerelő szakma megszünt?
Szerettem volna a címben lévő szakmára beiratkozni, de csalódottan láttam hogy kétfelé vették a szakmát…
A nive.hu-n van:
- Víz és csatornarendszer-szerelő
- Központifűtés és gázhálózatrendszer-szerelő
A kettő közül melyiket érdemes elkezdeni? Mind a kettő ad belátást a másikba vagy hogy van ez?
Aki dolgozik benne, az tudna írni róla valamit?
Úgy tűnik igen, mert már hamarabb találkozik az ember UFO-val, mint hogy találni tudna egy vízszerelőt, amikor szükséges.
Szerencse, hogy megkönnyítik az egyetemre jutást, ezután még nehezebb lesz.
Itt minden infót megtalálsz a tanulható alapszakmákról:
Én inkább a víz vagy villany irányba mennék. Gáz nem lesz örökké. Egyre többen állnak át elektromos megoldásokra. Főleg most a rezsi árak miatt. Én is nemrég cseréltem le a gázt áramra, mert a gázzal folyton csak baj volt.
Ahogy néztem a szakok leírását, mind a kettőben van a másik tematika is egy picit.
A víz lehet jobban megérné hosszútávon. A két szakma fedi egymást ahogy néztem egy picit, inkább szakosodást mondanék, amikor az ember választja az egyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!