BGE PSZK mennyire nehezek az alábbi tárgyak, mik a követelmények, mert szükségem lenne pár plusz kreditre?
Az alábbi tárgyakat néztem, hogy nem lehetnek, olyan nehezek:
- Gazdasági pszichológia
- Filozófia
- Európai Uniós ismeretek
- Gazdaság földrajz
Bármilyen más könnyen teljesíthető szabadon választható tárgyat is szívesen meghallgattok.
Eddig csak a tanulásmódszertant vettem fel, ami könnyen teljesíthető volt.
Gazdasagi pszichologiabol vannak szorgalmik, amik ugyan nem konnyuek, de az ertuk kapott pont hozzajon a vizsgapontodhoz. A vizsgapontok 2/3 resze tippelos, 1/3 kifejtos, ervelos. Ez utobbi nehezebb. Az idei felevben volt x darab TED video is, amikbol voltak vizsgakerdesek.
Szerintem viszonylag erdekes a targy, sok hasznos dolog van benne, amit a mindennapi eletben tudsz hasznalni.
Pár tipp amiket tudok, hogy nagyon könnyen elvégezhetők:
Weboldal készítés Wordpress használatával
Interkulturális kommunikáció (ha beszélsz nyelvet)
Prezentációs készségfejlesztés (kell hozzá az angol)
Minőségmenedzsment
E-business (online vizsga)
Gazdasági viselkedés
Asszertív kommunikáció
Tudományos és érvelőírás
Viszont azt hozzáteszem, hogy ezek a tárgyak tényleg csak az átlag bebiztosítására jók. Sok értelmük nincsen.
Gazdasági földrajz: Nagyszerű tanár tartja viszont, ha nem online vizsga van akkor nehéz belőle jó jegyet szerezni.
Európa Uniós ismeretek: Tanártól függ, de azért kell rá készülni.
Másik két tárgyról nincsen információm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!