Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ajánlotok valami értelmes szakot?

Ajánlotok valami értelmes szakot?

Figyelt kérdés

Informatikai jellegű 55-ös okj-m van, ami elvileg beszámítható, ergo valamelyik fejlesztő vagy tervező informatikus.

Van mezőgazdasági végzettségem is, technológus (egyetemen, nem "maszek" helyen szerzett), ebből adódóan valamely mérnök (élelmiszer, agrár, állattenyésztő, ilyesmi).

Olyat is néztem mint pl. a mozgóképismeret és médiatudomány (ez még érdekelne is, csak ugye a lehetőségek utána...), aztán itt megállt a tudomány, nem tudok többet.

Néztem a listát de hátha elsiklottam valami felett.

2023. jan. 9. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész egy komolyabb mérnöki szakra? Pl. mérnök infó az szakmába vág, vagy ha teljesen más irány akkor Villány vagy mecha gépész ezek is jók ha érdekel.
2023. jan. 9. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Villany akart lenni nem Villány 😊
2023. jan. 9. 15:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Műszaki rajz jó lenne ha nem lenne feladat, azoktól kivagyok... szeretek rajzolni, csak nem műszakit.
2023. jan. 9. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az minden mérnökin van az első 1-2 évben
2023. jan. 9. 16:17
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 természetvédelmin nem hinném... De igen, sok helyen van.
2023. jan. 9. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Az nem mérnöki szak hiába az a neve.
2023. jan. 9. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mérnökinfón hogy lenne már műszaki rajz? Ne basszatok már fel.
2023. jan. 9. 17:03
 8/8 Snowy_owl ***** válasza:
A mozgókép szakról tudok mesélni, ha komolyabban érdekel, de inkább azt javasolnám, hogy vmi informatikai vagy mérnöki szakot válassz, filmezést, videózást nem egyetemen fogsz rendesen megtanulni, sztem nem éri meg ebből diplomázni (személyes tapasztalat). Ha a későbbieknek érdekelne, mérnökként vagy informatikusként tudnál annyit keresni, hogy vmi értelmes filmes képzésre befizess, amivel egészen biztosan jobban járnál.
2023. jan. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!