Hogy írnátok egy olyan cikkről véleményt amit elolvastatok 55x de mégsem értitek?
Filozófia, 22 oldal pdf-ben
Feladat: 1 oldalas véleményt írni, mivel értek egyet, mi fogott meg
de hogyan? elolvastam többször is a szöveget és egyszerűen el sem tudom kezdeni... ötletem nincs milyen véleményt írhatnék 1 oldalban egy olyan cikkről amit igazából fel sem tudok fogni.
Akkor olvasd el 56x-ra is. Máshogy pedig nem fog menni.
Érdemesebb talán úgy csinálni, hogy elolvasod az első oldalt, összeszeded róla a gondolataidat (2-3 mondatban megfogalmazod, miről szólt), és a végén majd összeveted ezeket a mondatokat.
Nem filozófiára jelentkeztem, talán azt keresem ;)
Te minek "válaszolsz" ha érdemben nem tudsz? egyáltalán tudod mi az a filozófia? a 0 %-oddal nem biztos.
#2 így kezdtem el, ahogy írtad, de elég nehéz véleményt alkotni arról, ami le van írva hogy így történt és pont.
Mit lehet ezen véleményezni?
a II. vh teljesen más, a filozófiában egyetlen 1 értelmes mondat sincs , ami normálisan össze lenne rakva...
#6 én vennék egy kartonnal is, ha úgy van, már próbáltam de erről nincs fent vélemény...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!