Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemet, képzést...

Milyen egyetemet, képzést akármit kellene elvégeznem ahhoz, hogy nagy hektárú földem legyen és állatokat tarthassak, szaporíthassak?

Figyelt kérdés

Lehet naivnak tűnik a kérdésem, de az életem 180 fokos fordulatot vett, eddig könyvelő szerettem volna lenni, az iskolát lassan be is fejezem, szakma legjobbja vagyok (csak a suliba van egy ilyen poszt), de elvesztettem az érdeklődésemet az egész iránt és állatokkal szeretnék foglalkozni, egy egész farmot szeretnék üzemeltetni. Milyen végzettségeket kell szereznem és hol?

Helyileg Csongrád megyében szeretnék tanulni, de ha itt nem megoldható akkor természetesen oda megyek ahol elvégezhetem a szükséges tanulmányaimat. ☺️

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

19l

2023. jan. 5. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ajj de annyira nem akarlak elkeseríteni, de ez nem így működik. Akármilyen sulit végzel el, a végzettséghez nem adnak földet, meg állatokat. Mindet magadnak kell megvenned
2023. jan. 5. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem végzettség az elsődeleges ehhez, hanem a pénz. Konkrétan végzettség nélkül is lehet farmod, akármennyi állattal, ha van rá pénzed.
2023. jan. 5. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj 1-es nem úgy gondolomtam, tudom, hogy Magyarországon élek, esély sincs ilyenekre. Hanem úgy gondoltam, hogy munka ként végezhessem az állattartást.
2023. jan. 6. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Aranykalászos gazda tanfolyam?
2023. jan. 6. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!