Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elakadtam a pontszámításban,...

Elakadtam a pontszámításban, most hogy van ez?

Figyelt kérdés

Angol. Hogy lenne a legjobb pontok terén, közép érettségi, emelt nyelvviszga, vagy emelt érettségi, és nem csinálok nyelvvizsgát mert 60% felett megkapom a közepet, felsőfokú nyelvvizsgát meg felesleges tennem, mert az emelt érettségi miatt nem számítana a nyelvvizsgám a pontok közé.

Mi lenne a legokosabb?

2023. jan. 2. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen eredményt érsz el az érettségiken.

Lehet, hogy jobban jársz egy 90+-os középpel meg egy felsőfokúval, mint mondjuk egy 70%-os emelttel.

2023. jan. 2. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a másodikat mondanám, emelt érettségi. Közép szintű érettségiért még akkor is csak 67 pontot kapsz, ha 100%-osra megírod.

Vagy egy felsőfokú nyelvvizsgáért hány pontot kapnál?

2023. jan. 2. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy hová szeretnél menni, hogy ott miként vannak az intézményi pontok.
2023. jan. 2. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Függ az intézmenytől is. A legegyszerűbben úgy tudhatod meg, hogy csinálsz pár próvaérettségit, megnézed, hogy sikerülnek és úgy már láthatod a várható pontokat, látod mire lehetsz képes még extra készüléssel, megnézel minden kimenetelt. Nyelvizsgával vagy anélkül, mi éri meg jobban, van, hogy egy 60%-os emelt több pontot hoz, mint egy 90%-os közép. Ez az egyetlen módja, hogy pontos képet kapj
2023. jan. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!